''Jolanda heeft ons super geholpen bij de onzekerheid en kwetsbaarheid van onze dochter. Na haar coaching is ze veel beter in staat voor zichzelf op te komen en voelt ze zich niet meer gepest. Jolanda werkt op een hele natuurlijke manier. Daarmee maakt ze het niet te zwaar, blijft dichtbij het kind en werkt heel spelenderwijs; met spellen en creatieve oefeningen. Ze voelt dus heel goed de behoefte van het kind aan. ''
Jolanda Kindercoach
Carolien
Moeder
“Voordat ik bij Jolanda was geweest, voelde ik me onzeker. Nu heb ik geleerd dat ik gewoon mezelf mag zijn. Dat ik ook bijvoorbeeld mag huilen en dat het niet raar is wat je doet. Daardoor denk ik niet meer dat andere kinderen mij pesten en ik voel me zelfverzekerder. "
Jolanda Kindercoach
Eva
11 jaar
“Ik voel me rustiger en heb meer zelfvertrouwen. Ook weet ik nu beter hoe ik om moet gaan met vrienden die de baas proberen te spelen. Bovendien vond ik het leuk dat we niet alleen gingen praten, maar ook vaak spelletjes deden. "
Jolanda Kindercoach
Max
9 jaar
Ik kan iedereen een opvoedopstelling aanraden als je het gevoel hebt dat er iets aan de hand is in je gezin waar je de vinger niet achter kunt krijgen. Wij hadden al verschillende dingen geprobeerd, maar onze zoon van 6 bleef huilen bij het afscheid nemen op school. Door ons gezin neer te leggen met de tegels en het beeld te zien en te ervaren ben ik erachter gekomen waar het probleem lag. Het kwartje is gevallen, en hoe. Als vanzelf gaat mijn zoontje nu zonder huilen naar school. Echt heel bijzonder. Dat er zoiets op de onbewuste laag kan spelen. Jolanda, erg bedankt voor dit inzicht.
Jolanda Kindercoach
Lieke
Moeder
Beste Jolanda, Bedankt voor de waardevolle opstelling sessie, ik wil graag mijn ervaring met jou delen. Jolanda is een open rustige vrouw die je meteen een comfortabel gevoel geeft. Ze legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Ik kwam met een vraag over een situatie op mijn werk waar ik zelf niet uit kwam. Jolanda heeft met haar inzichten en ervaring mij laten ervaren hoe ik, maar ook de andere betrokkene zich in de situatie voelen. Door gerichte vragen en aanwijzingen heb ik handvatten gekregen en heb ik sterk het gevoel dat er echt iets is veranderd. Ik ben heel erg van het hier en nu maar deze sessie heeft iets losgemaakt wat ik niet kan bevatten en omschrijven. Ik kan beter omgaan met de situatie.
Jolanda Kindercoach
Sylvia
Sluit Menu