De oplossing die je zoekt, zit in jezelf!

Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende vorm van begeleiding voor kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar. Bij jongere kinderen ga ik in gesprek met de ouders en kan een opvoedopstelling een oplossing laten zien. Kindercoaching is erop gericht kinderen op een positieve, oplossingsgerichte manier bewust te maken van bepaalde processen. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen zoals, kaart- en bordspelletjes, creativiteit, nlp, gedachte-kracht, bewegingsspelletjes, lichamelijke emotionele coaching, 

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid!

Denk in mogelijkheden en oplossingen in plaats van in belemmeringen. Wat gaat er goed, wat lukt wel. Ik ga samen met je kind op zoek  naar zijn kwaliteiten en talenten. Door die talenten te ontdekken en in te zetten, doet je kind dingen die hij/zij van nature goed afgaan.  Dat geeft vertrouwen. Als kindercoach vind ik het belangrijk dat kinderen die bij mij komen zich veilig en vertrouwd voelen. Ik neem het kind serieus en kan goed luisteren zonder oordeel. Ik ga er vanuit dat iedereen goed is zoals hij is en dat achter elk “ongewenst” gedrag een positieve intentie zit. Ik ga samen met het kind op zoek naar de beste oplossing en de verandering die daar misschien voor nodig is.

Jolanda Kindercoach
Sluit Menu